July 20, 2011

Sotakäsilaukku

 "Se, että Italian armeijalla on käsilaukkuja, kertonee jotain. Toisin kuin oikea armeijatavara, joka on suunniteltu kestämään rankkaa kenttäkäyttöä, on tämä tosi neitimäinen pussukka varovaiseen hienosteluun. Sekä päälokeron, että ulkotaskun saa lukittua mukana tulevilla avaimilla. Avain sisään, käännä ja paina alas niin lukko aukeaa! Lukot saattavat olla aika kökköjä, varsinkin aluksi, koska Italia. Avaimia voi myös olla mukana vain yksi kappale, jolloin pienempään taskuun ei pääse käsiksi ilman väkivaltaa.


Italia, tuo Saló-elokuvasta tuttu diktatuurivaltio, puskee maailmalle vaikka mitä epämääräistä ylijäämärojua. Ensin meillä oli ne tosi huonot Italialaiset rinkat, ja nyt tämä, ihan oikeasti virallinen sotakäsilaukku.

Avatusta laukusta pilkistää kahteen jaettu iso päälokero ja pienempi, kukkarotyylinen osio. Ulkopuolelta löytyy myös pieni tasku.

Materiaalit harmaata nahkaa/keinonahkaa, peltiä, valumetallia ja vaikka mitä. Värejä tasan yksi, tylsän harmaa."

(kuvia ei saanut sivulta lainattua, kurkkikaa sieltä, kuvailen sit omaani tänne)


Voiko tällaista tuoteselostusta muka vastustaa? Laukkuhan lähti tilaukseen, tietysti :D Toivotaan että mukana tulee kaksi avainta! Minulle, se että tavara on käytetty ei ole negatiivinen asia, vaan päin vastoin. Asusteen historian pohtiminen on kiehtovaa. Ja onhan laukku todella kaunis, tykkään harmaasta nahasta, selkeästä muodosta ja funktionaalisista yksityiskohdista.

2 comments:

  1. Haha, joskus käyn ihan vaan huvin vuoksi lueskelemassa noita tuotekuvauksia, on ne sen verran hauskoja.
    Toivotaan että tulee kaksi avainta :D

    ReplyDelete
  2. Joo ne on :D mulle olis kelvannut myös hollantilaiset taistelu korkokengät (!), muttei ollu kokoja.

    Tuli kaks avainta :)

    ReplyDelete