September 29, 2011

Bow collar dress with mint green

Alkuviikosta päällä oli kirppismekko, josta muistin peräti ottaa kuviakin. Laadulla ei voi kehua, mutta ainakin yritin. Päättömänä tällä kertaa, koitin parhaani mukaan kuvissa katsoa kameraan ja onnistuin näyttämään sarjamurhaajalta. Mutta itse mekosta - se tuntui helman lyhennyksestä huolimatta hieman raskaalta, sellaiselta hautajaismaiselta, koska tuo pääntie on niin umpinainen, joten koitin keventää asua kirkkaan värisillä sukkahousuilla. Jalassa oli matalat nauhakengät.

Some day in the beginning of this week I was wearing this 2nd hand dress and I remembered to take some pictures. I thought that it looks a bit like a funeral dress so I wore it with colorful thights to cheer it up a little.

4 comments:

  1. Mekko on aivan ihastuttava! Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat hautajaisfiiliksillä, joistain kirppisvaatteista sitä vaan löytyy. Mutta monesti aika kivoista sellaisista :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos :) Hautajaisfiilis on kyllä jännä, kun toisaalta se on vähän sellanen, minkälaisia mielikuvia pukeutumisessa kannattaisi välttää, mutta toisaalta se voi olla myös ihan kiva. Riippuu varmaan omasta mielialastakin!

    ReplyDelete