September 24, 2011

Building a beer can wall

Löysin kadoksissa olleita asioita tölkkikokoelmani uumenista. Luulin, että nämä taulut ja sisustusjutut katosivat viime muutossa reilut pari vuotta sitten, mutta siellä ne olivat olleet tallessa koko ajan. Voi Dali, minulla oli sinua ikävä! Kynttiläkupin olen saanut äidiltä ja keraaminen muna on isosedän tekemä. Ja nyt on taas muutto edessä, veikkaan ensi viikosta melko kaoottista laatikoiden keskellä elelyä.
Kävin tölkkejä läpi ja hankkiuduin tuplakappaleista eroon, samalla katselin, mitä sitä on oikein tullut kerättyä. Tässä on lemppareita. Tykkään eniten  tölkeistä, joiden värimaailmassa on punaista, vihreää valkoista tai mustaa. Tyylin pitää olla selkeä, mutta ei liian yksinkertainen ja koristeellisuutta saa olla jonkin verran. Eniten mielyttää sellainen irkkupubi henkisyys. Idea tölkkien keräämiseen lähtikin tampereen O'connellssista, joka oli ensimmäisiä baareja, jossa koskaan kävin. Kyllä näistä vielä hieno seinä tulee!

I found some lost items. They were hiding among my beer can collection.

3 comments:

  1. Harmi, ku keräät vain kaljatölkkejä! Muuten olisin voinu sulle lahjottaa mun tölkkikokoelman (sisältää noin 3 tölkkiä)!

    ReplyDelete
  2. Joo mä oon valitettavasti ehdoton, vaan kalja. Mitä ne sun on, siideritölkkejäkö?

    ReplyDelete
  3. Eiku mul on muistaakseni jotain limpparitölkkejä, mm. hepreankielinen. Jos oikein muistan! Mut myyn ne sit joskus kalliilla jollekin keräilijälle ebayssa.;DD

    ReplyDelete