October 26, 2012

Diy knit & diy bronzer

Minulle sattui vähän aikaa sitten huolimattomuusvirhe nettishoppailussa ja ostin akryylisen neuleen. Ja sitten en raaskinut palauttaa sitä, kun se oli niin kivan värinen, ja pehmeä ja hyvän mallinen.. Parin käyttökerran jälkeen totesin kuitenkin, että paidassa tulee luonnonkuituvaatteita nopeammin hieman nihkeä olo. Akryylista osataan nykyään tehdä hyvin villamaista muuten, mutta käytössä eron kyllä huomaa. 

Neule pääsi sitten tuunaukseen ja akryyliahan se edelleen on, mutta nyt väljempänä ja paremmin ilmastoituna. Mitäs tykkäätte? Tällaisen efektin saa aikaan yksinkertaisesti silmäpakoja aiheuttamalla. Hyvin helppoa, saksilla vaan pieni alku ja sitten purkamaan. Reikä kannattaa tehdä sauman tai reunan lähelle, niin lankanpäät, joiden ei halua purkaantuvan voi helposti päätellä piiloon.

I accidentally ordered a acrylic knit and I didn't want to return it, cause I liked the color and the model. When I wore it I realized (like I have noticed also before) it didn't feel as airy as knits made by natural wibres so I desided to customize it by unleashing some shreads. Now it's bigger and more comfortable. What do you think?
Diyhengessä myös kalpean, mutta laiskan meikkishoppailijan vinkki: jos kaipaa aurinkopuuteria, eikä sellaista satu olemaan, kannattaa kurkata luomivärit läpi. Minä laitoin samaa oranssia Iconin luomiväriä niin ylä- ja alaluomille, kuin poskillekin.

This thing is also kind of in the same "diy spirit". I used orange eye shadow as a bronzer. Worked quite well.

5 comments:

 1. Hieno! Osaisinkohan mäkin.. :D

  ReplyDelete
 2. Neule on kerrassaan herkullisen värinen ja pidän peukkuja, että ilmastointi pelittäisi :)

  Ja hitsit, täytyykin käydä meikkipussi kunnolla läpi ja testailla, olisiko siellä sopivan väristä luomiväriä! Mä kerran testasin sävyttävää lip butteria poskipunana mutta se ei kyllä mun iholla oikein toiminut, jäi liian tahmainen lopputulos :T

  ReplyDelete
 3. Oon kuullut tosta tekniikasta. Hieno tuli!

  ReplyDelete
 4. Riikka: Kokeile ihmeessä, helppoo on. Pieniä reikiä vaan aluksi niin ei purkaudu koko paita :D

  Salka: Eilen oli päällä, ihan mielyttävä oli :)

  Haha, voin niin kuvitella että olisin jossain lip butterit naamalla ja sit posket olis täynnä leivänmuruja tms.

  Hanna: Kiitti :)

  ReplyDelete
 5. Ai niin piti vielä kertoa, että hieman ohuempaan neulokseen jälki on erilaista, niin kun esim. tekemässäni punaisessa hameessa, joka näkyy tässä postauksessa viimeisessä ja kolmanneksi viimeisessä kuvassa http://figurewithdrawers.blogspot.fi/2010/09/exhausted.html

  ReplyDelete