October 18, 2012

Kolmetoista kaunista

Noniin, nyt sain kasattua yhteen postaukseen blogisuosikkejani. Olen lukijana keskittynyt melko saman tyyppisiin blogeihin, jollaista itsekin kirjoitan: muotia, tyyliä, taidetta ja muuta estetiikkaa. Satunnaisesti luen kaikkea muutakin ja seuraankin n. viittäkymmentä blogia, aina kun niiden lukemiseen löytyy aikaa.

Kuvat on tärkeitä, mutta kuvien laatua tai määrää tärkeämpää on oikeastaan kuvien aihe. Teknisesti upea kuva ei ole mielenkiintoinen, jos se esittää jugurttipurkkia tai ranskalaispussia. Arvostan sitä, että kuvia postataan harkiten. (Samoja kenkiä ei tarvitse nähdä viidestätoista eri kuvakulmasta.) Kuvia tulvii internetissä niin paljon joka paikassa, että tuntuu tukehduttavalta selata kymmeniä ja taas kymmeniä kuvia sisältäviä postauksia. Toinen juttu, jota arvostan on harkittu kuluttaminen ja etenkin itse tekeminen. Blogin kirjoittaminen ei ole mikään tekosyy sille, että joka viikko pitäisi ostaa kasapäin uusia vaatteita. Näillä kriteereillä - tässäpä siis sympaattisen oloisia bloggaajia, upeita tyylejä, hyviä kuvia ja osuvia tekstejä, voilà!

Tänään otettu kuvakaappaus blogista on jokaisen linkin yläpuolella.

Some of my favorite blogs, hope you can find something new to read. 
Screenshots are taken today and the link to the blog is under it.
Daydreams, dresses and desserts. Suht uusi blogilöytö, jonka tunnelma ihastuttaa. Kukapa ei tykkäisi unelmista, mekoista ja jälkiruuista.

 
Ence boo. Räväkkä tyyli ja rento kirjoitustyyli uppoaa.

 Evil dressmaker. Ompelijan blogi täynnä diy- ja vintagejuttuja ja hienoja asuja.

Dressmakers blog, in english and finnish. Vintage stuff, diy things, great outfits.
Goog golly, miss molly! Tyyli, elämänasenne ja ompelukset viehättää tässä blogissa.

In this light and on this evening. Salkan blogissa ei ole mitään turhaa. Ihanaa asiaa ja asuja postaus toisensa perään.

Mäensivu bottier. Mies, joka osaa tehdä kenkiä. Enempää perusteluja ei varmaan tarvita.

Pop (t) art. Blogimaailman asukuvien parhaimmistoa rennolla asenteella.

Rewind and play again. Tyyli -ja diytaituri Hannan kauniit kuvat.

Through the looking glass. Kaunista, synkkää, ja mielenkiintoista. Tässä blogissa kaikki on täydellistä omalla persoonallisella tavallaan.

Advanced style. Tyyliä ikään katsomatta.
Fated to be hated. Ei voi kun ihailla innostusta ja panostusta, jota Bebe käyttää pukeutumiseen. Kerrassaan upea tyyli.

She's so passionate and creative when it comes to dressing up. Just awesome style.

Microphone heart. Seurailen näitä kuvia ehkä enemmän facebookin, kuin blogin kautta, mutta hieno tyyli on joka tapauksessa.
Like her style and I also follow her pictures on facebook.

The sea of fertlity. Miten joku voi olla noin hyvä piirtämään?
How come somebody can be so talented?

Oliko tuttuja? Ja onko teillä samantyyppisiä vai täysin päinvastaisia kritteerejä siinä, millä perusteella jostain blogista tulee suosikki?

Toivottavasti postauksesta oli iloa ja näistä löytyy jollekin teistä uutta luettavaa!

8 comments:

 1. Heh, just väsäilen vähän samantyylistä postausta. Tästä löytyy muutama oma suosikkini jota aion laittaa omaan listaani! :)

  ReplyDelete
 2. Nonnii, sun listaa odotellessa :) Tää olikin yllättävän hidas postaustehdä, kun piti seikkailla monilla sivuilla ja linkitellä.

  ReplyDelete
 3. Oli tuttuja blogeja ja hih, hauska oli bongata omat simmut:) Mä seurailen aika monenmoisia blogeja, mutta ehkä eniten seurannassa ovat vintagehenkiset sekä minimalistityyliset pukeutujat. Eniten siis kiinnostun mielenkiintoista tyyliblogeista, mutta muutama kosmetiikkablogikin on vienyt sydämen :) Voisin siis sanoa, että luen eniten blogeja, joissa kirjoittajan intressit kohtaavat omien mielenkiintojeni kanssa. Tavallaan jotain "samaistumista" pitää olla, edes jossain asiassa!

  ReplyDelete
 4. Evil dressmaker on minunkin lukulistallani :). Kiitos blogivinkeistä, välillä tekee hyvää surffailla ihan uusilla aalloilla.

  Minä koukutun blogeihin, joita pidän jollain tapaa koskettavina. Kirjoitukset ovat usein maanläheisiä, elämänmakuisia, iloisia ja suruisia. Kliinisen kauniit sisustuskuvat eivät jaksa suuressa määrin innostaa, vaan hommassa pitää olla jotain särmää. Sinun blogiisi palasin tatuointiesi ansiosta ;D.

  ReplyDelete
 5. Voi eeeei ihanaa meitsikin siellä, et tiedä miten syvälle osuu tällaset kunnianosotukset, piristi mua ihan äärettömästi. :) <3

  Ja tästä listauksesta löytyi kyllä melkoisen inspiroivaa uutta luettavaakin, kiitoksia siitäkin!

  p.s Oot ihan maaginen! <3

  ReplyDelete
 6. Moro Ulrika! Tässä justiinsa vilkuilin blogiliikennettä ja hokasin että blogistasi on tullut trafiikkia :)
  Kiitos paljon, täähän onkin hyvä postaus idea.

  Keep it up sister!

  ReplyDelete
 7. Salka: Yep. samaistumista, edes vähän, kaipaan minäkin. En vaan jaksa lukea jotain random juttuja ja seurata jonkun toisen elämää.

  Hehkuvainen: Vai tatuointien :D Ekaa kertaa kyllä tuollaista kuulen. Onneksesi siitä aiheesta piisaa juttua tänä talvena :) Kliininen on muuten hyyvä sana, muakaan se ei oikein sytytä kuvissa. Liika "täydellisyys" on tylsää.

  Mira: Ollos hyvä vaan x2 :)

  Otso: Eipä kestä :)

  ReplyDelete
 8. Oii, minäkin siellä, jee jee!
  Monta uutta tuttavuutta, täytyykin tutustua. Oonkin etsinyt uusia blogeja luettavaksi. Eli kiitos tästä!

  ReplyDelete