June 21, 2011

Eilisen värit


kassi/ isoäidin vanha, tunika ja neuletakki /h&m, kengät/ soft grey, rannekoru/ 2nd hand, neonkoralli kynsilakka/models own. sukkahousut on usemaan vuoden vanhat ja edeleen ehjät, vaikka nämä on olleet päällä mm. festareilla!

Tunsin itseni näissä kymmenen vuotta nuoremmaksi, joka ei kyllä yhtään haitannut lähestyvän 27-vuoden iän aiheuttaman kriisin vuoksi. Vanheneminen muuttaa elämässä monia asioita, mutta ei kai sen pukeutumista tarvitse muuttaa, ellei esimerkiksi työpaikka vaadi tietynlaista tyyliä. Jossain stailaus ohjelmassa sanottiin, että 25-vuotta vanhempien ei kuuluisi enää käyttää revittyjä farkkuja, oikea valinta olisi siistit yksiväriset ja kuluttamattomat aikuisfarkut. Pyhähtelin ääneen. 

Ikämasennuksen iskiessä on parhautta selailla Advanced style sivustoa. Vaaterevittelyä kaiken ikäisenä, ihanaa.

4 comments:

 1. Ihanan värikästä! <3 Minusta tuntuu usein että pukeudun liian teinisti enkä niin kuin 25-vuotiaan pitäisi mutta olen sitten päättänyt että pukeudun miten haluan ja jos haluan käyttää nuoremmille suunnattuja vaatteita niin sitten käytän. Olen sitten varmaan henkisesti vähän teini ja sillä hyvä :) Nuo sukkikset on tosi makeat.

  ReplyDelete
 2. ihania kontrastivärejä ja loistava sukkahousumuistutus. minulla on samanlaiset ja jääneet vähäiselle käytölle. pakko saada heti huomenna jalkaan, saat ne näyttämään niin kivalta. :)

  ReplyDelete
 3. Vitsi miten ihanat kengät! Mistä olet ostanut?

  ReplyDelete
 4. merryroseberry: Äh, etkä pukeudu teinisti vaan itsesi näköisesti, viimenen missä sut vois kuvitella olis joku jakkupuku :D

  aba: Kiitos :) ja kiva että muistit omasikin, nää on kyllä kivat.

  anonyymi: Kiitos, elloksen aleista löytyi.

  ReplyDelete