June 10, 2011

Mekontapaista ja muuta asiaa

Löysin raitajutun kirpparilta eurolla ja ihastuin. Hieman epäilen, onkohan se sittenkin oikeasti yöpaita. Mitä luulette? Se on kivantuntuista jämäkkää puuvillaa ja niin vanha, että lapuista on haalistunut tekstit pois.
Tässä myös asu, joka syntyi kun mittari hipoi kolmekymmentä astetta, ja minulla oli edessäni työhaastattelu, jossa halusin näyttää semiasialliselta (ja pitää tatuoinnit piilossa). Haastattelijat olivat molemmat rennosti t-paidoissa, joten asuvalintani ei varmaan mennyt kovin pahasti metsään.Vaikka duunissa varsinaisesti ei olisikaan mitään väliä miltä näyttää, niin ensivaikutelma on aina ensivaikutelma. Haastattelu oli todella omituinen, ei yhtään sellasia peruskysymyksiä, ja jälkeen päin olo oli hirmu hämmentynyt enkä tiennyt menikö se hyvin vai huonosti. Tämä päivä käynnistyi puhelinsoitolla, jossa ilmeni, että minua ei valittu. Hieman on pettynyt olo, vaikka mikään unelmieni homma ei ollutkaan kyseessä.

Onneksi tiedossa on piristävä viikonloppu. Kohta suuntana Tampere ja ohjelmassa sukulaisten tapaamista ja festarihengailua. Ihanaa viikonloppua kaikille, muistakaa suojakertoimet!

3 comments:

  1. Hmm... Ollaankohan menossa samoille festareille? Sauna Open Air!

    ReplyDelete
  2. Hihii, no oltiin :) Olipas kivaa!

    ReplyDelete
  3. Joo! Kiitos vielä seurasta, oli hauska bailata siel sun kanssa! B)

    ReplyDelete