March 22, 2011

Maalasin. Mm. kankaita, seinää ja sormiani.

Pienenä käytännön vinkkinä kaikille kankaanpainovärejä käyttäville - jos purkista ei tule väripigmenttiä, niin ei kannata puristaa sitä väkivalloin. Sain varsin hienon väriräjähdyksen aikaiseksi, ja olisin ottanut siitä kuvankin, ellei olisi ollut niin kiire ruveta hinkkaamaan seinää taas valkoiseksi. Jotenkin luulen, että vuokranantaja ei olisi osannut arvostaa mestariteostani.. Väri ei onneksi kerennyt imeytyä muualle kuin sormiini, (toinen käytännön vinkki: kumihanskojakin vois käyttää) eikä tarvitse siis murehtia, että vuokratakuut menisivät kämpän uudelleen maalaukseen. Ja suureksi onneksi en ollut vielä nostanut käsittelyyn tulevia vaatteita pöydälle! 
Sain jotain jo aikaiseksikin ja onnistui sentään niin kuin olin suunnitellut. Jatkoa seuraa!
Sisäkengät maalien sävyyn. Teen jatkuvasti tällaisia väriyhdistelyitä alitajuisesti ja automaattisesti. Ihan naurattaa aina kun huomaan, että alushousut sopii kynsilakkaan tai sukkahousut kauppakassiin. Ei, en tee sitä tarkoituksella.

3 comments:

 1. Hei mie en oo ainut joka tekee näitä alitajuntaisia väriyhdistelyitä. Nimimerkillä sukkahousut ja lapaset ovat täsmälleen saman väriset... :D

  ReplyDelete
 2. Elina: Ja sitten joku vastaantulija aattelee, että sä oot tarkkaan harkinnu koko kombon :D Mä kutsun tätä automaattiseksi värisilmäksi.

  ReplyDelete
 3. Toi automaatio voi muuten pitää paikkansa... Koska en muista ees lapsena tehneeni mitään idiootteja värivalintoja...

  No siis oikeesti mie vietän tunteja edellisenä iltana että suunnittelen kaikki värisävyt kohdalleen. Nythän myös korvikset osui samaan skaalaan :D (korviksista kuva blogissa, lapaset ja sukkahousut ei sinne päässy...) :D

  ReplyDelete