March 10, 2011

Picnic ja kuutamouinti

Muutamia juttuja, joita olen saanut Reuse Republic mallistoani varten valmiiksi. Aloitin ompelun melkoisen myöhässä, vasta pari viikkoa sitten, muiden kiireiden takia, mutta olen kirinyt ihan hyvää vauhtia kiinni. Mallistoni teemana on valoisat kesäyöt ja niiden kevyt tunnelma. Minusta suomen kesä on niin ihana - ei liian kuuma ja ihanaa luonto ympäröi kaupungissakin. Mallistossakin näkyy sekä urbaaneja, moderneja, että luontoa henkiviä vaatteita.
 Gantin farkuista liivi 

Mekon tein kauluspaidasta. Osa alkuperäisistä saumoista on säilytetty (mm. nappilista takana) ja osittain vaate on tehty uusiksi. Väljä linja sopii mielestäni hyvin ohueen puuvillakankaaseen.
Pitsishortsien materiaalit ovat kahden eri mekon helmoista. Hihittelin näitä tehdessä, kun tuli alushousut mieleen, mutta on nämä musta silti aika söpöt.

Jalattoman, kädettömän ja takapuolettoman mallin päällä vaatteet ei istu ihan ihanteellisesti, mutta yksityiskohdista ainakin saa aika hyvän käsityksen. On nämä sisäkuvat muutenkin vähän ankeita, tekisi jo mieli mennä kuvailemaan johonkin pihalle, mutta ei  kannata ennen kun on enemmän valmiina.

4 comments:

 1. Mekko näyttää hauskalle, samoin nuo shortsit. Odottelen mielenkiinnolla miltä ne näyttää elävän ihmisen päällä :D

  ReplyDelete
 2. oii, upeita ! mulla on ollut myös projektina - ajatuksen tasolla tosin - sortsien päällystys pitsillä. toivottavasti pääsisin yhtä hienoon lopputulokseen, kuin sinä :)

  ReplyDelete
 3. Rhia: minäkin odotan innolla :D jotain oon sovitellut itsenikin päälle, mutta esim. noi shortsit on mulle liian pienet.

  rewind and play again: Kiitos! Toivottavasti diysi onnistuu. Oon ajatellu että osan vaatteesta päällystäminenkin vois toimia, saatan kokeilla jotain taskujuttuja itse :)

  ReplyDelete
 4. Aivan ihanat noi pitsipöksyt :)

  ReplyDelete